VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
SOMMERFERIE 2021

Med tak for et smukt og anderledes forår ønsker vi en god sommer fra blomsteroasen – og holder SOMMERFERIE fra lørdag d. 3. juli til onsdag d. 18. august.

Sommeren over arbejder vi bag lukkede porte (dog undtaget uge 29 & 30) – og kan kontaktes på mailadressen butik@janmunchblomster.dk.

På gensyn i sensommeren - og rigtig god sommer!
Vi er helt tilbage...

Efter en anderledes åbning byder vi jer igen velkommen til et levende lille blomsterunivers… hvor blomster, kærlighed og stemning fylder vognporten, butikken og ikke mindst gården, som med skarp enkelthed er ’genopfundet’, som en inspirerende oase midt i det hele.

Gå på opdagelse i smukke buketter & dekorationer, find en særlig gave med kant & karakter og mærk stemningen, mens vi passer på hinanden & mødes med afstand og fornuft.

På gensyn til et blomstrende forår … og et hop ind i sommeren 2021!
BAGHUSET … blomster uden for åbningstid

Vi inviterer nu endelig indenfor i vores 'blomster-uden-for-åbningstid-butik' BAGHUSET med blomstrende overraskelser

BAGHUSET er vores nye, ubemandede butik, som er åben ugen rundt uden for vores normale åbningstid ... og altid fyldt med friskbundne buketter, blomstrende gaver, som er nemme at hente, når du lige er lidt for sent på den - eller får en skøn overraskende invitation, der kalder på en særlig hilsen!

Du får adgang til BAGHUSET via din mobiltelefon, vælger dine blomster – og betaler med MobilePay. Det er nemt – og alle detaljer fremgår af skilte ved og i BAGHUSET.

Vi håber, at vores lille, hyggelige blomsterunivers får en varm & hjertelig modtagelse – og glæder os til at vise det frem.

BAGHUSET er åbent alle dage kl. 6-22
Nye tider hos Jan Munch Blomster

Efter et turbulent forår og en eftertænksom sommerferie åbner vi torsdag d. 27. august vognporten til en anderledes sæsonåbning, hvor vi genfinder den enkelhed, som oprindeligt var afsættet for butikken, og sætter fornyet fokus på blomsterdesign, kreativt og godt håndværk, sæsonens smukkeste blomster og trendy fornyelse.

Vognporten vil bugne af Signaturbuketter, uhøjtidelige Grab’n Go buketter og afspejle alt det, der er ’lige nu’. Butikken vil byde på blomstrende fornyelse og overraskelser … mens gården og orangeriet vil genopstå som en rolig, stemningsfyldt oase med små hyggelige kroge uden det store udbud af planter til terrasse, krukker & altan.

Forandringer som ligger helt i tråd med de oplevelser, som foråret og sommeren gav os … og en ny oplevelse fyldt med inspiration, blomster, kærlighed & stemning.

Vi følger samtidig op med nye åbningstider, som betyder, at vi har weekendlukket men til gengæld er friske allerede onsdag morgen.

Åbningstider:

Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17

I weekenden vil vognporten stadig åbne for afhentning af friske buketter, som kan forudbestilles på mail eller telefon helt frem til fredag – og betales med MobilePay. Nemt & ukompliceret.

Kig ind og genopdag det hele! Vi glæder os … på gensyn i vognporten!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk