Nye tider hos Jan Munch Blomster

Efter et turbulent forår og en eftertænksom sommerferie åbner vi torsdag d. 27. august vognporten til en anderledes sæsonåbning, hvor vi genfinder den enkelhed, som oprindeligt var afsættet for butikken, og sætter fornyet fokus på blomsterdesign, kreativt og godt håndværk, sæsonens smukkeste blomster og trendy fornyelse.

Vognporten vil bugne af Signaturbuketter, uhøjtidelige Grab’n Go buketter og afspejle alt det, der er ’lige nu’. Butikken vil byde på blomstrende fornyelse og overraskelser … mens gården og orangeriet vil genopstå som en rolig, stemningsfyldt oase med små hyggelige kroge uden det store udbud af planter til terrasse, krukker & altan.

Forandringer som ligger helt i tråd med de oplevelser, som foråret og sommeren gav os … og en ny oplevelse fyldt med inspiration, blomster, kærlighed & stemning.

Vi følger samtidig op med nye åbningstider, som betyder, at vi har weekendlukket men til gengæld er friske allerede onsdag morgen.

Åbningstider:

Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17

I weekenden vil vognporten stadig åbne for afhentning af friske buketter, som kan forudbestilles på mail eller telefon helt frem til fredag – og betales med MobilePay. Nemt & ukompliceret.

Kig ind og genopdag det hele! Vi glæder os … på gensyn i vognporten!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk