VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & ÅBNINGSTIDER     TIL DIG & DINE     BUSINESS     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
VINTERHIET FORLÆNGES …

Da jeg i efteråret 2017 valgte at lade gården gå i tidligt vinterhi og skabe ro om blomsterarbejdet i baggårdens værksted, skabte jeg en fleksibilitet, der har gjort en stor forskel i slidsom tid med sygdom og mange behandlinger. Det var en svær beslutning, som imidlertid skabte en helt særlig arbejdssituation, som for både mit personale, Thomas og jeg har gjort en stor forskel.

Nu skriver vi marts, Thomas får det bedre dag for dag – og for at skabe de allerbedste forudsætninger for at fortsætte den gode kurs og genfinde energien til at vende tilbage til en kreativ hverdag i vores blomstrende, farverige univers, vælger vi nu at lade porten forblive lukket frem til sensommeren 2018 …

Vi ved, at I venter på en åbningsdato - og sender på forhånd stor tak for den forståelse og opbakning, vi hver dag oplever både professionelt og privat.

Mon vi bag de lukkede porte fortsat får lov til binde jeres buketter og hilsner og pusle med sæsonens smukkeste blomster – mens vi glæder os til igen at mødes i gården til blomstersnak i den hyggelige stemning, som også vi savner?
Det håber vi …

Ha’ et smukt blomsterende forår og en farverig sommer … på gensyn!

Mange blomsterhilsner

JAN MUNCH Blomster/Jan
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk