VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
LæsFyens Stiftstidende - Blomsterhandleren juler på alle etager

November 2014

Siden blomsterdekoratør Jan Munch overtog slagtermster Lunds gamle ejendom midt i Middelfart, har han haft travlt med at indrette både en blomstrende forretning og en dejlig base i lejligheden ovenpå.
LæsBo Bedre - Jans Jul

November 2012

Hjemme hos Jan Munch i Middelfart er julen en elsket ven, der indtager lejlighedens stuer - og gensynsglæden er altid stor. Kom iundenfor i blomsterkunstnerens stemningsfulde juleunivers med masser af blomster, lys og dekorationer.
LæsKolding Ugeavis - Den kongelige brudebuket kom fra Kolding

Juni 2008

Prinsesse Maries brudebuket blev færdig klokken tre om natten før dagen, hvor hun sagde ja til Joachim. Jan Munch stod for brudebuket og udsmykning af kirken og teltet, hvor festen blev holdt.
LæsJyske Vestkysten - En blomst til prinsessen

Maj 2008

Han stod bag brudebuketten og alle blomsterdekorationer ved prinsebrylluppet i lørdags. Og han har arbejdet med blomster på verdens dyreste hotel i Dubai. Men for Jan Munch er det hverdagen, der tæller. Den bruger landmandssønnen fra Bramming i sin butik i Kolding.
LæsBørsen Weekend - Blandt blomster og marksten

December 2005

Vi besøger blomsterkunstneren Jan Munch, der giver sit bud på, hvilke blomster og dekorationer, der bliver juledagenens helt store hit.
LæsGods & Gårdar - Mästaran i dekoration

December 2000

Av kottar, grenar och kvistar åstadkommer Jan Munch de mest fantastiska dekorationer. Men så är han också slotts- och blomsterdekoratör och innehavare av två riddarordnar, dem har han fått f¨r sitt skapande arbete.
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk