JAN MUNCH Blomster … lige nu!
Hverdagen vender langsomt men sikkert tilbage – og nu åbner vi igen vognporten og inviterer indenfor i vores lille blomsteroase!

Alt er stadig en lille smule anderledes … og for at give alle en tryg & hyggelig stund med blomster, kærlighed & stemning, så har vi valgt at regulere trafikken gennem gården og guide jer undervejs. Vi holder samtidig afstand, spritter af & opfordrer til at undgå kontant betaling og i stedet vælge MobilePay eller kortbetaling.

Vi glæder os til hyggelige gensyn, inspirerende snakke – og sender jer på forhånd en stor, stor tak for forståelse for de begrænsninger, I måtte opleve. Alt bli’r godt igen!

FORSENDELSE MED GLS

Vi sender dagligt blomsterhilsner med GLS … med dag til dag levering i hele landet. Blomsterne pakkes forsvarligt med rigeligt fugt i vores kendte blomsterkasse og er friske fremme dagen efter.

Bestilling inden kl. 11 til afsendelse samme dag. Forsendelsespris 90,-

Ring til os og aftal nærmere – du fanger os på 30 20 55 00.

TAK TIL ALLE JER …

Sidst men ikke mindst TAK til alle jer, der undervejs har hjulpet med at holde vores lille blomsterbutik aktiv i en svær tid. For hilsner, besøg &bestillinger! Det betyder alt for os!
Tak!

JAN MUNCH Blomster
Jan
COVID 19
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk