VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
BUTIK & BAGHUSET


VOGNPORTEN åbner …

Vi tager det første skridt mod en genåbning af vores lille blomsteroase … og lader vognporten glide op og afsløre en stemningsfuld lille hule fyldt med forårsstemning.

Fra onsdag d. 17. marts vil vi igen – som et supplement til BAGHUSET – blomster uden for åbningstid - fylde porten med inspiration og stemning … mens gården og butikken forbliver i ’hi’ en stund endnu. Læs eventuelt mere her.

Vognporten vil være åben:

Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17

Også på vores ’lukkedage’ og i weekenden kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for en buket eller en dekoration. Vi arbejder nemlig med vores faste blomsteraftaler og har derfor også friske blomster på køl. Du er velkommen til at sende din bestilling på mailadressen butik@janmunchblomster.dk eller ringe på 30 20 55 00, så har vi din bestilling klar til dig på aftalt tidspunkt til afhentning i

BAGHUSET … blomster uden for åbningstid

Under hele vinterhiet og på vores lukkedage og i weekenden inviterer vi dig til at besøge BAGHUSET, som er fyldt med blomstrende gaver, altid friskbundne buketter, små overraskelser og bestilte buketter & dekorationer til afhentning.

BAGHUSET er ubemandet med indgang fra parkeringspladsen bag butikken. Du får adgang via din mobiltelefon, vælger din buket og betaler med MobilePay på 18658. Detaljeret information fremgår af døren – det er nemt og enkelt.

BAGHUSET er åbent alle dage kl. 6-22.

Har du spørgsmål i forbindelse med BAGHUSET, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi guider & hjælper gerne!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk