VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
BUTIK & BAGHUSET


Julen 2022

Traditionen tro fylder vi i november & december vores lille blomsteroase med dufte, romantik, julestemning og nærvær – og inviterer til små pauser i juletravlheden. Julens smukke blomster og nuancer møder rustik, rå natur med et strejf af julemagi i adventskranse, advents- og juledekorationer og buketter.

Juleweekend

Julen starter som altid i vores traditionsrige juleweekend:

Lørdag d. 12. november kl. 10-15
Søndag d. 13. november kl. 10-15

hvor vi har besøg af vores ’hussommelier’ Tina Madsen, som skænker smagsprøver af årets Glück & introducerer til portvinens magiske verden. Vi hygger til julens toner – og inspirerer til julens magi.

Pop-Up Julebutik

Fra Juleweekenden og frem til jul åbner vi hver lørdag kl. 10-14 vores stemningsfulde Pop-Up Julebutik … lader Vognporten knirke, Orangeriet stråle, butikken bugne og blomsterværkstedet summe.

Vi starter sæsonen med adventskranse & -hilsner, fortsætter med julens farvetoner og runder af med magiske julebuketter. Bestil også gerne din julebuket, hvis du har specielle ønsker … så har vi drømmebuketten klar til dig.

Lørdage i november & december kl. 10-14
Torsdag d. 22. December kl. 10-17
Lillejuleaftensdag kl. 10-17

Juleaftensdag, 1. & 2. juledag er butikken LUKKET ... men Baghuset bugner af julemagi og er åbent kl. 6-22.

Pop-Up Nytårsbutik
Festlige buketter, nytårsdekorationer og årets sidste blomstrende hilsner. Bestil gerne i god tid, hvis du har særlige ønsker.

30. December kl. 10-17
Nytårssaftensdag kl. 10-12

VINTERHI I blomsteroasen

Fra 1. januar til det tidlige forår er blomsteroasen i vinterhi.

Vi arbejder dog bag lukkede porte og vil i hele hiet fylde BAGHUSET med friskbundne buketter og små blomstrende overraskelser.

Vi kan også hjælpe med bestillinger. Skriv til os på butik@janmunchblomster.dk eller ring på 30 20 55 00, så binder vi buketten specielt til dig og lader den vente i BAGHUSET.

PÅ GENSYN når alt igen spirer derude!

BAGHUSET … JULEBLOMSTER uden for åbningstid

Vi er her også, når vi ikke er her …. og både til advent, jul og nytår er BAGHUSET fyldt med advents-, jule- og nytårsstemning. Friskbundne, stemningsfulde buketter, advents- og juledekorationer, små overraskelser og bestilte buketter & dekorationer til afhentning.

BAGHUSET er ubemandet med indgang fra parkeringspladsen bag butikken. Du får adgang via din mobiltelefon, vælger din buket og betaler med MobilePay på 18658. Detaljeret information fremgår af døren – det er nemt og enkelt.

BAGHUSET er åbent alle dage kl. 6-22.

Har du spørgsmål i forbindelse med BAGHUSET, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi guider & hjælper gerne!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk