VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
BUTIK & BAGHUSET


BUTIK & VOGNPORT … er i vinterhi

I årets første måneder er butik & vognport i vinterhi – og vi henviser til Baghuset – blomster uden for åbningstid.

Når vi åbner igen er mandag & tirsdag fortsat ’lukkedage’, hvor vi arbejder koncentreret i blomsterværkstedet - og gør klar til at slå vognporten op til ugens 3 faste åbningsdage, som er:

Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17

Også på vores ’lukkedage’ og i weekenden kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for en buket eller en dekoration. Vi arbejder nemlig med vores faste blomsteraftaler og har derfor også friske blomster på køl. Du er velkommen til at sende din bestilling på mailadressen butik@janmunchblomster.dk eller ringe på 30 20 55 00, så har vi din bestilling klar til dig på aftalt tidspunkt til afhentning i

BAGHUSET … blomster uden for åbningstid

Under hele vinterhiet og på vores lukkedage og i weekenden inviterer vi dig til at besøge BAGHUSET, som er fyldt med blomstrende gaver, altid friskbundne buketter, små overraskelser og bestilte buketter & dekorationer til afhentning.

BAGHUSET er ubemandet med indgang fra parkeringspladsen bag butikken. Du får adgang via din mobiltelefon, vælger din buket og betaler med MobilePay på 18658. Detaljeret information fremgår af døren – det er nemt og enkelt.

BAGHUSET er åbent alle dage kl. 6-22.

Har du spørgsmål i forbindelse med BAGHUSET, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi guider & hjælper gerne!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk