VELKOMMEN     OM JAN MUNCH     BUTIK & BAGHUSET     TIL DIG & DINE     NYHEDER     PRESSE     KONTAKT/FIND VEJ    
BUTIK & BAGHUSET


VINTERHI i blomsteroasen

Fra 1. januar til det tidlige forår er blomsteroasen i vinterhi.

Vi arbejder dog bag lukkede porte og vil i hele hiet fylde BAGHUSET med friskbundne buketter og små blomstrende overraskelser.

Vi kan også hjælpe med bestillinger. Skriv til os på butik@janmunchblomster.dk eller ring på 30 20 55 00, så binder vi buketten specielt til dig og lader den vente i BAGHUSET.

PÅ GENSYN når alt igen spirer derude!

BAGHUSET … blomster uden for åbningstid

Vi er her også, når vi ikke er her …. og i hele Vinterhiet fylder vi BAGHUSET med sprød forårsstemning og blomstrende hilsner: Friskbundne, stemningsfulde buketter, små overraskelser og bestillinger til afhentning.

Har du brug for en blomstrende hilsen, så er vi klar … vi har friske stilke på køl til vores faste blomsteraftaler og binder også gerne til dig. Ring til os på 30 20 55 00 eller send en mail på butik@janmunchblomster.dk, så venter din bestilling på dig i Baghuset, præcis når du ønsker.

BAGHUSET er ubemandet med indgang fra parkeringspladsen bag butikken. Du får adgang via din mobiltelefon, vælger din buket og betaler med MobilePay på 18658. Detaljeret information fremgår af døren – det er nemt og enkelt.

BAGHUSET er åbent alle dage kl. 6-22.

Har du spørgsmål i forbindelse med BAGHUSET, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi guider & hjælper gerne!
  Jan Munch ApS - Østergade 10 - 5500 Middelfart - Tlf. 30 20 55 00 - Email: butik@janmunchblomster.dk